Korsett med brudekjole

På bryllupsdagen må du absolutt vise frem dine beste sider!

For å hjelpe deg med å oppnå en utrolig eleganse ved å se best mulig ut, skal vi avsløre hemmelighetene som er i stand til å gjøre en brud ‍♀️ rett og slett perfekt!

Stylistene hos Maison du Corset har avslørt flere tips og triks for oss om dette emnet. Vi skal vise deg de to beste måtene å kle deg på med et bryllupskorsett for å se så strålende ut som mulig!

Korsett under brudekjolen.

I
dag ønsker alle kvinner seg en midjekorsett som øyeblikkelig fremhever hver eneste kurve og detalj på kroppen deres.

Det beste undertøyet å ha på seg under en brudekjole forblir strømpebåndskorsett spesielt for bryllup.

Å ta i bruk denne typen korsett å ha på seg under en brudekjole kan hjelpe deg på flere måter. Ikke bare vil det være i stand til å få deg til å se slankere ut, men det vil også øke din indre selvtillit.

Det vil være den perfekte underkjolen under en brudekjole.

Det vil være det perfekte underplagget til bryllupet ditt, ettersom det endrer kroppens form litt for å gi den et slankere utseende. Korsettet har innebygde strømpebånd, slik at du kan feste strømpebuksene ordentlig. Under kjolen vil du få en flat mage takket være kompresjonen av midjeholderen.

I
tillegg vil den perfekt støtte brystene dine ved å trekke dem opp. Brystene dine vil da bli fremhevet for å gi antrekket en veldig feminin ånd.

Til slutt er strømpebåndskorsetten den perfekte berøringen for å se veldig forførende ut, fylt med glamour og eleganse.

Korsett til brudekjolen

For det
første skal du vite at et korsett over en kjole gir et veldig elegant uttrykk.
En stil inspirert av elegansen til britiske kvinner i viktoriatiden.

Å
ha et bryllupskorsett over kjolen vil forbedre figuren din ved å gi den en timeglassform. Midjekorsetten vil forme kroppen din ved å redusere midjelinjen og fremheve hoftenes volum for en mer sjarmerende «washing waist«-effekt.

Valget om å ha det over eller under avhenger utelukkende av hver enkelt persons smak og ønsker.

Men når vi vet at det finnes flere modeller som kan brukes over eller under brudekjolen, følger her de viktigste stegene du bør ta før og etter at du har kjøpt et bryllupskorsett.

1) Finn den perfekte størrelsen

Mange kvinner tar dessverre feil her. Derfor må du huske på at et korsett som ikke passer, kan ødelegge poenget med å bruke det. Vi anbefaler deg å konsultere størrelsesguiden for å finne det snittet som passer best til din kroppsform.

Et perfekt tilpasset korsett vil ikke bare hjelpe deg med å slanke figuren din, men også med å føle deg vel. Med kroppen din godt støttet, vil du føle deg behagelig komfortabel. Det blir mye lettere for deg å bruke brudekjolen etterpå.

Husk
også at stilen på korsettet bør matche kjolen du vil ha på deg på vielsesdagen.

2) Lær deg hvordan du justerer bryllupskorsettet

Å justere dette plagget riktig er et av de viktigste stegene hvis du velger å bruke et korsett som sitter over kjolen.

Dette er virkelig viktig å gjøre for å unngå problemer i siste liten.
Krydring innebærer å justere midjekorsettet til det passer perfekt til kroppen din.

Før bryllupet er det lurt å krydre korsettet forsiktig slik at det blir behagelig. Bruk det i flere dager før bryllupet, da det kan gjøre deg ukomfortabel hvis du får det på deg på bryllupsdagen.

Ha det gjerne på i mange timer, helt til det føles behagelig når du beveger deg, spiser og setter deg ned. Det vil også gi deg et mer selvsikkert kroppsspråk på den store dagen

Du bør bestille korsettet minst to måneder før den store dagen, slik at du har nok tid til å seasonere det og bruke det.

Hvis det ikke passer deg, kan du dessuten velge å returnere det ved å gå for en annen modell som passer bedre.

3) Velg riktig kjole

Ikke
alle kjoler har samme snitt, og noen av dem er kanskje ikke laget for å skjule et korsett. Du må derfor ha korsettets form, stil og størrelse i tankene når du skal finne den perfekte kjolen.

For
å gjøre det enklere for deg selv bør du unngå kjoler med lavt snitt og tynne, stramme stoffer, da de kanskje ikke skjuler korsettet ditt helt, hvis du skulle ønske å ha det under.

På den
annen side kan stroppeløse, halterneck- og havfruesilhuetter være ideelle alternativer, da de fungerer perfekt med denne typen tettsittende plagg.

Når du har funnet det, kan du prøve kombinasjonen av de to plaggene for å sjekke at korsettet er godt kamuflert under kjolen eller at det sitter godt over kjolen.

Hvis du ikke har bestemt deg for kjolestilen din ennå, er det en god idé å ta med deg bryllupskorsettet når du prøver forskjellige prøver.

Dette vil gi deg en klar, tydelig og presis idé om hvilken type kjole du trenger. Vær
nøye med at snittet og utringningen passer perfekt til den modellen av korsett du har valgt.

4) Bytt snøringene på midjekorsettet

Du må følge nøye med på snøringene som utgjør korsettet ditt. Hvis du har kjøpt et korsett med nylonblonder, bør du umiddelbart bytte det ut med flate satengblonder. Runde blonder er klumpete og kan være vanskelige å skjule. Hvis du velger en blonder som er vanskelig å skjule, vil det se veldig dårlig ut.

.

I dette tilfellet anbefales flate satengblonder som enkelt kan justeres og skjules under brudekjolen.

5) Vær forsiktig med stramheten

Dette handler om din komfort. Det er sant at det kan være fristende å stramme inn korsettet for å oppnå en vepsetalje, men det vil ende opp med å bli svært smertefullt. Det indre plagget skal være komfortabelt på bryllupsdagen. La det tilpasse seg kroppens form.

En
time før seremonien tar du på deg korsettet løst, og noen minutter før du ankommer hotellet, ber du en av brudepikene dine om å stramme det helt til.6) Mål bryststørrelsen

Som vi så ovenfor, vil brudekjolen din se veldig stygg ut uten riktig korsett. Hvis du
kjøper den rette med omhu, kommer du et skritt nærmere den perfekte passformen.

Ifølge eksperter vet de fleste kvinner ikke den faktiske størrelsen på BH-en når den skal tilpasses.
Med en bh i riktig størrelse vil du ikke bare se bedre ut, du vil også føle deg bedre i den.

7) Invester i et kvalitetskorsett

Å
investere i et midjekorsett av
god kvalitet vil hjelpe deg på flere måter. Du er tross alt verdt det. Ifølge våre stylister kan et nydelig korsett med god passform få en billig kjole til å se dyrere ut enn den faktisk er. Så dette er den viktigste faktoren du ikke bør overse.

Hvis du vil se perfekt ut på bryllupsdagen, bør du ikke være redd for å kjøpe et dyrt korsett. Det handler om å se best mulig ut på den vakreste dagen i livet ditt, så det er bare å slå til!

Den perfekte brudekjolen med midjekorsett

Klassiske kjoler

Klassiske kjoler som er laget av tykkere stoffer eller er voluminøse, kan gi bruden mer plass til å leke seg med en hvilken som helst type korsett under.

Utsett personligheten din og velg den beste som får deg til å føle deg vakker.

Sømløse kjoler

De sømløse kjolene er de tilpassede kjolene som er laget av et enkelt lag stoff. De skal være flate og forbli glatte.

Hvis det er et snørekorsett, velg en høyteknologisk sømløs modell. Du kan finne mange korsetter som er basert på at linjene ikke skal synes gjennom klærne.

Det nye bryllupsantrekket

Moten endrer seg hver dag og med hver generasjon. Også seremonielle klær endrer seg i takt med tankesettet, og det er derfor vi ønsker å introdusere deg for den nye stilen på bryllupskjolen som rett og slett er nydelig!

Korsettkjolen

Den korsettkjolen som har blitt svært populær takket være sitt elegante, moderne og utrolige snitt.

Med sin korsett direkteintegrert er denne kjolestilen perfekt for å få kvinner til å se strålende ut. Toppen lar deg løfte brystene samtidig som den reduserer midjen din slik et tradisjonelt korsett ville ha gjort.

På denne
måten trenger du ikke lenger å lete etter en midjekorsett, da du kan nyte godt av fordelene denne trendy kjolen tilbyr.

De nye bryllupskorsettene

Modellene vi skal presentere for deg er de nye bryllupskorsettene som hovedsakelig brukes av kvinner i den nye generasjonen. På jakt etter en mer moderne stil, vender de seg til denne typen bryllupsplagg

A) Det hvite bryllupskorsettet

Skjønnheten i dette bryllupskorsettet gir et veldig forførende utseende på grunn av snittet som er perfekt designet for å fremheve feminin sjarm.

Dette bryllupskorsettet er designet for å gi deg et nydelig utseende på bryllupsdagen. Nettdesignet kan smigre figuren din, og lengden kan passe alle.

Dette
er førstevalget å ta hvis du vil bryte kodene for tradisjonelle bryllupsantrekk som slørkjoler. De 14 flate stålbenene vil gjøre deg fleksibel, og det lagdelte nettet gir en behagelig slitasje hele dagen.

Den fremre åpningen den har gjør den enkel å bruke og bære. Hvis du velger riktig størrelse og følger instruksjonene vi nettopp har gitt, vil den dessuten umiddelbart redusere midjen din med 5 cm.

Denne modellen er tilgjengelig i en glitrende hvit farge. Den vil omslutte hver eneste kurve på kroppen din når du bruker den.

B) Edwardian Long Mesh Wedding Corset

En
av de store nyvinningene i bryllupsverdenen er dette nydelige vintage bryllupskorsettet som kan gi deg en timeglassilhuett.

Åpningen foran med en 14 cm lang metallhylse gjør korsettet enkelt å ta av og på. Den
økende populariteten til dette korsettet i vintagestil skyldes ikke bare fargen, men også det faktum at det tar sikte på å gjøre deg komfortabel hele dagen.

Her finner du 8 spiralben og 4 stålben som støtter kroppen din perfekt og lar deg bruke brudekjolen riktig. Den er også tilgjengelig etter mål, noe som betyr at du kan tilpasse den til kroppen din.

Stilen og mønsteret på dette plagget er designet slik at du kan bruke det også etter bryllupsdagen.

Hvis du ikke er vant til korsetter, vil du likevel føle deg komfortabel i en av disse to modellene på bryllupsdagen.

C) stroppeløs bryllupskjole

Her er en veldig moderne modell som verdsettes høyt av den nye generasjonen kvinner som tør å bruke mer originale plagg enn tidligere.
En fantastisk bryllupsbustier som passer perfekt til dagens kvinne; trendy og fasjonabel!

En av de flotte funksjonene du finner på denne bustier designet for bryllup er at den tilbyr kvinner bar byste og skuldre.

Så når halsen er fri, kan du velge et smykke, for eksempel et flott halskjede, rundt halsen. Fordeler du kanskje ikke finner på noe annet vanlig bryllupskorsett.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *