Slankekorsett: Før og etter

I denne artikkelen kan du lese om de imponerende resultatene til flere kvinner som har valgt å bruke slankekorsett for å gå ned i vekt.

Det er med stor glede vi deler disse vitnesbyrdene, slik at de kan motivere og hjelpe kvinner som sliter med ekstra kilo.

La oss finne ut alt om det sammen!

Et effektivt slankekorsett

I en verden der det fysiske utseendet er viktig fordi det kan få mange av oss til å lide, ønsker et stort antall mennesker å eliminere sine ekstra kilo for enhver pris.

Sannheten er at buler på hofter og mage ofte er et kompleks som kan føre til utilfredshet. En følelse av avsky med deg selv, pluss ønsket om å se i speilet og hån fra de rundt deg, som kommer til å gjøre ting vanskeligere.

Det
er derfor, for å føle seg bedre om seg selv, bestemmer noen kvinner med imponerende besluttsomhet å velge en løsning som ikke er så lett, å gå ned i vekt.

Så når de har tatt denne avgjørelsen, som garanterer at de kommer tilbake til en fysisk form og slank figur, setter de i gang på jakt etter de beste øvelsene, metodene, diettene og tilbehøret for å gå ned så raskt som mulig.

De heldige ender opp med å finne et svært spesielt plagg som slanker midjen. Etsvært effektivt slankekorsettsom hjelper deg med å gå ned i vekt raskere.

Et slankekorsett som har gjort det mulig for et stort antall mennesker å forbrenne kroppsfettet.

Effektiviteten til dette slankende korsettet kommer faktisk fra stoffet, som forårsaker betydelig svetting av kroppen, noe som er perfekt når du vil eliminere kalorier. Det bæres rundt midjen og utøver kompresjon som naturlig utløser fettforbrenningsprosessen.

Hvor lang tid tar det å få resultater med slankekorsettet?

Noen kunder kan ikke la være å stille seg selv spørsmål før de kjøper et slankende korsett med den hensikt å trene. En god ting når vi alle vet hvor komplisert det kan være hvis du ikke behersker faget ditt.

Blant disse mange spørsmålene er det ett som dukker opp veldig ofte: «Hvor lenge må jeg vente før jeg ser resultater?«.

Det
mest oppriktige svaret på dette spørsmålet er: «Det avhenger av en rekke ting!»

Først og fremst må du vite at det er 4 nøkkelfaktorer når du bruker et slankekorsett. Hvor raskt du kan oppnå de kroppsresultatene du ønsker, vil avhenge av disse faktorene:

  1. Your current physical condition
  2. The intensity and frequency of your workouts
  3. Kostholdet
    ditt
  4. Genetikk og stoffskifte.

Bruken av slankekorsett er daglig, men du bør ikke bruke det i mer enn 8 timer for å unngå helseproblemer etterpå.

For at det skal være virkelig effektivt, må du redusere det daglige kaloriinntaket og implementere et korrekt kosthold før du får de første resultatene. Uten et riktig kosthold vil du redusere tempoet i fremgangen din alene når du bruker dette slankeplagget.

.

Derfor er det viktig å forstå at det å bruke et slankebelte daglig, uten å redusere kaloriinntaket drastisk, vil føre til at resultatene bremses med flere uker.

I motsatt fall, ved å kombinere et balansert kosthold med bruk av et slankebelte, vil du garantert gå ned i vekt fra de aller første dagene, så ikke forsøm livsstilshygienen din.

A) En sunn livsstil

Mange kvinner tar i bruk «midjetrening» med sikte på å gjøre en generell endring i sin livsstil.

Med
andre ord supplerer de treningsprogrammet og det sunne kostholdet sitt med et korsett for å slanke seg.

Slik at
de får umiddelbare resultater takket være denne upåklagelige livsstilen. De har gleden av å se at figuren deres slanker seg på kort tid takket være denne typen plagg.

Tilfredsstillelsen ved å vite at det berømte midjekorsettet er effektivt og øker transpirasjonen betydelig mens de trener (derav det raske vekttapet) får dem til å fortsette å holde seg til denne sunne livsstilen.

Så hvis du også bruker treningstøyet ditt sammen med et treningsprogram eller en diett, i stedet for å ikke gjøre noe i det hele tatt, vil du få gode resultater ganske raskt.

Du må imidlertid ikke glemme at noen kvinner som begynner med denne metoden, allerede er i god fysisk form, trener og spiser sunt.

Målet deres er ikke nødvendigvis å gå ned i vekt, men snarere å modifisere midjen mens de bruker plagget, og dette er en annen stor fordel med disse midjestøttende plaggene.

Så ikke stol blindt på noen som forteller deg at du vil gå ned 10 kilo på 2 dager.

B)
Forpliktelse
til fremtidige resultater

Du må vite nøyaktig hva slags resultater du ønsker å oppnå for å ha en svært høy grad av forpliktelse til deg selv. Dette vil hjelpe deg i vanskelige stunder, for eksempel når du må beholde den slankende midjekjolen på i 6 timer eller under sportsøktene dine.

Engasjement gjør at du kan holde fokus på målet om vekttap, og kun tenke på sluttresultatet.

C) Du går raskere ned i vekt takket være genetikken

På en måte er kroppen din som den er, uansett hvilken type trening du gjennomfører. Hvis du er ganske slapp rundt magen og generelt holder på mye vann, kan dette være gode nyheter.

Faktisk er mange taljestøtter designet for å øke svettingen rundt magen, spesielt under trening. Men det betyr ikke nødvendigvis at du får raske resultater. Det handler
også om genetikk.

Du kan bidra til å overvinne disse genetiske problemene ved å være engasjert og supplere treningen med et sunt kosthold og regelmessige treningsrutiner.

Vi håper dette i det minste gir deg en generell idé om hva du kan forvente når du begynner å få kurver.

Husk
at dette er en prosess, og at alle kropper er forskjellige. Selv om du kan se en forskjell umiddelbart når du bruker et slankekorsett, kreves det engasjement for å oppnå resultater.

Her får du litt rask inspirasjon før du tar på deg et slankekorsett og etter at du har tatt på deg den berømte midjetreneren.

«Før» du bruker korsett for å gå ned i vekt

Før du velger denne typen plagg som får deg til å gå ned i vekt, har noen fortalt oss om sine daglige vanskeligheter da de var overvektige, og det elementet som ofte kommer opp er tapet av selvtillit.

Da de
ikke kunne kle seg som de ville ved å gå med posete klær hver gang for å skjule kiloene, mistet de en del av sin femininitet og følte seg ikke lenger attraktive, forførende eller rett og slett vakre.

En følelse som fortsatt er svært vanskelig å leve med, og som har ført til at flere av dem har trukket seg tilbake og ikke lenger ønsker å nyte livets små gleder som å dra på stranden eller gå ut med venner.

Andres
blikk har blitt en for komplisert prøvelse å overvinne, ettersom hun føler seg dømt av disse ulike menneskene.

De har delt noen bilder av seg selv med oss, før de tok på seg et plagg for å gå ned i vekt, her er hvilket:

«Etter» å ha brukt et slankekorsett

Etter å ha
utholdt alle disse vanskelighetene etter vektøkningen, bestemmer de seg for å bruke dette berømte slankeplagget som til og med stjerner har benyttet seg av, som Jessica Alba og Jennifer Lopez.
Resultatet etter å ha brukt dette slankeplagget mens du spiser et sunt kosthold er rett og slett utrolig!

Den Kim Kardashians slankekorsett er den mest kjente av dem alle, siden den beviste sin effektivitet for verden og hjalp denne reality-TV-stjernen med å gå ned alle graviditetskiloene.

Vi deler noen svært motiverende bilder som illustrerer det fysiske utseendet til flere kvinner før og etter at de har valgt slankekorsettet.

Elodie, 88 kg før bruk av slankekorsett og 56 kg etter bruk

.

Jessica, 115 kg før. valgte et slankebelte og 47 kg etter lang tids bruk.

Pauline 102 kg før./strong> tar på seg et korsett med flat mage og 72 kg etter bruk.

Charlotte, 97.strong> kg før hun brukte et slankebelte og 52 kg etter hun brukte det.

Slankekorsett
: meninger

Vi har samlet inn meninger og uttalelser fra personer som har brukt korsett for flat mage, og siden vi alltid har som mål å gi hjelp til kvinner som trenger det, virket det logisk for oss å dele dem i denne artikkelen.

Émilie fra Toulouse, 26 år, mor til en liten jente:

«Jeg valgte slankekorsettet før datteren min ble født, fordi en venninne hadde fortalt meg om resultatene hun oppnådde med det. Jeg begynte å bruke det fire måneder etter fødselen og var tilbake på min tidligere vekt i løpet av noen måneder. Selv om det var vanskelig, er jeg veldig fornøyd, og korsettet har hjulpet meg mye«

Seniha fra Bobigny, 42 år, trebarnsmor:

«Med alderen lagrer kroppen min mer og mer fett, og til slutt var jeg lei av å være feit, så jeg kjøpte et slankekorsett for å gå ned i vekt. Jeg begynte å se resultater noen dager senere, og det motiverte meg til å fortsette hver dag etter det. Nå har jeg gått ned 11,40 kg på fire måneders bruk, og jeg fortsetter å bruke det hver dag.«

Julie fra Lyon, 18 år, jusstudent:

«Jeg er jusstudent, og overvekten min skapte problemer i timene, siden jeg ble utsatt for hånlig latter, fornærmelser, refleksjoner og blikk som gjorde vondt. Jeg ble lei av denne situasjonen og kjøpte et treningsprogram og et slankebelte for å gå ned så mye som mulig, med tanke på at jeg veier 97 kg. Jeg har brukt slankekorsettet i 1 år nå og har gått ned totalt 40 kilo takket være programmet, dietten og korsettet. Jeg har klart å stilne alle kommentarene om meg selv, og jeg føler meg mye bedre med meg selv!»

Maria fra Paris, 24 år, ansatt:

«Jeg kjøpte et korsett for flat mage etter råd fra en venninne som jobber sammen med meg. Jeg hadde sett at hun hadde klart å gå ned mye i vekt på veldig kort tid, så jeg spurte henne om hemmeligheten hennes, og hun fortalte meg om slankekorsett + sunt kosthold. Det motiverte meg, og jeg gjorde akkurat det samme som henne ved å kjøpe et slankekorsett, og siden da har jeg allerede gått ned 7 kilo på to måneder, så jeg er veldig fornøyd.»

Christine fra Bordeaux, 31 år, hjemmeværende mamma:

««Siden jeg er hjemmeværende mamma og tilbringer dagene hjemme, gikk jeg opp i vekt, og mannen min så at jeg led av det, så han kjøpte et slankekorsett for å hjelpe meg.
Først trodde jeg ikke på det, men så fikk jeg gode resultater og fikk lyst til å fortsette. Jeg gikk ned 8 kilo på 3 måneder!
«

Samira fra Paris, 27 år, ansatt:

«

«Jeg la aldri merke til hva jeg spiste fordi jeg var en person som spiste, men ikke la på meg, og en dag la jeg på meg 10 kilo på en gang, noe som gjorde at jeg virkelig led fordi jeg ikke kunne kle meg slik jeg ville, og familien min gjorde narr av meg. Jeg tok et slankekorsett for å gå ned de ekstra kiloene, og jeg klarte det etter noen ukers bruk. Så for jenter som lider, tar jeg meg tid til å dele min mening slik at det kan hjelpe deg, og kanskje du vil gjøre det samme når du har lykkes, for det fungerer virkelig»

.

Louise fra Nantes, 36 år, resepsjonist:

«Jeg er resepsjonist, og sjefen min sa klart og tydelig til meg at hvis jeg ikke går ned i vekt, kan jeg miste jobben, siden selskapets image er viktig. Jeg vet at det er sjokkerende, men jeg ville ikke miste jobben på grunn av noen få kilo, så jeg kjøpte et slankekorsett for å se slankere ut, og med tiden hjalp det meg å gå ned i vekt, selv om jeg ikke hadde gjennomført noen slankekur. Til syvende og sist er jeg fornøyd, for uten korsettet hadde jeg aldri blitt kvitt kulene på magen, så alt er godt som ender godt, selv om jeg fortsatt jobber som resepsjonist, men i et annet firma.«

Konklusjon

Selv om slankekorsettet kan ha et dårlig rykte fra guruene som selger «vekttap»-trening, er det likevel et faktum at det fortsatt er det mest effektive slankemiddelet.strong>det mest effektive slanketilbehøret når det gjelder å eliminere kroppsfett, takket være stoffets sammensetning, som får kroppen til å svette mye, og dermed eliminerer et stort antall kalorier.

For at den skal være virkelig operativ i sin funksjon, må du kombinere den med et godt kosthold. Du må være disiplinert og tålmodig, til du oppnår interessante resultater som bokstavelig talt vil forandre livet ditt.

Til slutt, vær forberedt på å gjøre hva som helst for å bli kvitt de overflødige kiloene som ender opp med å få deg til å føle deg dårlig
i det
lange løp.

Vi ønsker deg mot i din fremtidige kamp med kiloene!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *