Bella Hadids korsetter

I stjernenes verden har Bella Hadid blitt en av de mest elegante kvinnene, takket være hennes kleskode!

Vi har analysert stilen hennes, som vanligvis består av en korsett.

Du vil se i denne artikkelen at det hun har på seg, ikke er de gamle modellene fra sekshundretallet, men vakre og svært moderne korsetter som har klart å finne sin plass i dagens motebilde.

Hvem er Bella Hadid?

Før vi begynner, må du forstå hvem denne unge kvinnen egentlig er. Du har sannsynligvis allerede hørt om henne, men uten å vite hvem hun er, og det er derfor vi ønsker å introdusere henne for deg fra en annen vinkel.

Bella Hadid ble født 9. oktober 1996 i Washington DC i USA . Kjent under kallenavnet Bella, heter denne unge amerikanske modellen faktisk Isabella Khair Hadid.

Hun er en av døtrene til Mohamed Hadid, en deltaker i
vinter-OL 1992 i skidisiplinen, han er fremfor alt en eiendomsutvikler.

Bella er lillesøster til Selena nouez Hadid, kjent som Gigi Hadid, som også er modell. Helt
fra hun var liten har hun hatt en forkjærlighet for fotografering og studerte ved den prestisjetunge Parsons School for Design i New York.

Det var i 2014 at Isabella Khair signerte sin første kontrakt med det berømte byrået Models IMG som også holder til i Frihetsgudinnens by N-Y.

Modellkarrieren skjøt fart på kort tid, og hun gjorde en rekke catwalk-show med store merker som Tommy Hilfiger og omslaget til Tommy Hilfiger. og på forsiden av flere magasiner, noe som gjorde henne til en av de beste modellene i sin generasjon.

Hun ble raskt berømt, og nå blir hun fotografert på alle sine daglige utflukter, der vi alltid kan se hennes forkjærlighet for den nye generasjonen korsetter.

Korsettene til Isabella Khair Hadid!

Som modell er Bella Hadids plaggkode rett og slett utrolig, ettersom hun klarer å kombinere ulike klesplagg for å oppnå et originalt og elegant antrekk.

I tillegg har hun fanget sjarmen til nye korsetter og gjort dem til sin egen stil. Bella bruker dem på forskjellige måter, helt til hun oppnår et avslappet og noen ganger forførende utseende.

La oss analysere korsettene Isabella bruker nærmere:

1) Bella og korsettoppen

I dette første bildet kan du beundre all skjønnheten som Bellas korsettopp kan gi, og all selvsikkerheten hun utstråler når hun bruker den.

Snittet på denne modellen minner sterkt om en bustier, derav navnet «bustierkorsett«. Den holder bysten godt på plass og lar byste og skuldre være nakne.

Oppdag den nye kolleksjonen av stroppeløse korsetter som også vil gi deg uimotståelig sjarm!

2) Isabella og hennes vintagekorsett

I et andre trinn ser vi originaliteten som et vintage korsett gir Isabella når hun bestemmer seg for å bruke det på denne måten.

Den hvite fargen på dette vakre stykket er symbolet på renhet, og med sin veldig elegante design gir det umiddelbart et forførende og elegant utseende.

Du kan også ta i bruk denne stilen med kvinners vintage korsett for å se henrivende ut på turer og shoppingturer.

3) Madame Hadids korsettkjole

Mye mindre kjent er korsettkjolen som bæres av Bella et bemerkelsesverdig strålende antrekk. Et engelsk begrep som kan oversettes med «Korsettkjole» og er den nye trenden i damemoteverdenen.

Vær like nydelig som hun er, ved å ta i bruk din egen korsettkjole for å fullføre garderoben din!

4) Isabella Khair har på seg en korsettbody

Også brukt av Madonna under «Blond Ambition Tour«, var Khair Hadid den andre kvinnen som valgte Jean-Paul Gautiers korsettbody. En nydelig topp med en konisk balconette og en diamantformet trådmontasje som gjør denne satengkjolen ikonisk.

Flere bilder tatt av fotografen Emanuele D’Angelo fremhever skjønnheten i sømmene på kjeglene på korsettet som skjuler Bellas nydelige midje.

Et plagg som gir en virkelig sexy effekt og fremhever de feminine fortrinnene takket være det tettsittende snittet.

korsetter kan brukes på mange forskjellige måter, alene eller sammen med et annet plagg. De aller
fleste kvinner kombinerer det gjerne med slanke jeans eller jeans med høy midje.

Konklusjon

Som du har skjønt
, er dagens korsett ikke hva det var i viktoriatiden. Nå er det et elegant moteplagg som gir kvinner en uimotståelig sjarm, og den unge modellen Bella Hadid har forstått dette veldig godt ved å ta i bruk flere forskjellige korsettmodeller i sin egen klesstil.

Isabella Hadid har vært i stand til å fremheve den virkelige skjønnheten i dette nå moderne plagget mer enn noen andre. Hun bruker det til enhver anledning, noe som gjør henne til en spesialist på korsett-stilen!

Endelig er det ingenting som hindrer deg i å oppnå samme eleganse som Bella ved å ta i bruk modellen som garantert vil få deg til å skille deg ut.

Vær original og la din kjærlighet til mote ta overhånd ved å kle deg på en elegant og trendy måte!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *