Hvilke bukser passer til korsett?

Lurer du på hvilke buksestiler kan jeg bruke til korsettet mitt? Da er denne artikkelen spesialdesignet for deg.

Vi har spesialisert oss på korsett, fordi dette plagget, som vi har gjort moderne, gir kvinner en ekstra sjarm, og det er det vi liker!

La oss nå oppdage hvilke beste strømper som vil forbedre det.

Det fasjonable korsettet!

Det er med stor glede vi noterer oss at korsettet er tilbake i moteverdenen. En klesstil som overlever år etter år og har gjort det i svært lang tid.

Det dukket opp i renessansetiden under det spanske hoffet og ga kvinner på 1500-tallet en slankere silhuett, noe som falt i smak hos det mannlige kjønn.

Takket være sine metalliske «hvalbein»typer har den faktisk evnen til å modifisere og forme kroppen perfekt, og mer spesifikt midjen.

I
dag har korsettet gjennomgått en meteorisk utvikling fra en waist cincher til en høyt elsket korsett. til et høyt elsket moteplagg som gir en elegant, sjarmerende og noen ganger til og med sexy utstråling til vår tids unge kvinner.

Den har blitt symbolet på femininitet, og mange stjerner som Madonna, Kylie Jenner, Jessica Alba og mange flere bruker den til daglig, men også på arrangementer og fester, for å oppnå et utrolig nivå av eleganse fra denne nye klesstilen!

Det beste eksemplet vi kan gi deg er Bella Hadid med sine korsetter, fordi hun takket være sin smak og originalitet var i stand til å fremheve sjarmen til visse modeller bedre enn noen andre, noe som gjorde henne til en av de mest kjente menneskene for sin veldig forførende stil.

Dette er grunnen til atkorsettmote, med tanke på populariteten og innflytelsen disse stjernene har på samfunnet, får stadig mer fart og er nå en del av hverdagen til et stort antall mennesker.

Til slutt er det interessant å analysere hvilken buksestil den kan brukes til, og det er dette vi skal se i neste kapittel.

De forskjellige buksene du kan bruke med korsett

Selv om
korsettet alene gir et veldig elegant utseende, kan du oppnå mer eller mindre forskjellige stiler ved å kombinere det med forskjellige typer underdeler: fleksibel, elegant, trendy, elegant, forførende

La oss se hvilke bukser som passer best til korsettet:

1) Slanke jeans

Til å
begynne med har vi slanke jeans, som er de som brukes mest av kvinner i dag. Med sin hudtette passform fremhever den kvinners ben og gir en mer sexy effekt.

Å bruke et korsett med smale jeans vil gi deg et elegant og trendy utseende. Korsettet vil slanke overkroppen din og gi den en vennlig form, og jeansens snitt vil forlenge bena dine slik at du ser høyere og slankere ut.

2) Bukser med høy midje

Den andre kombinasjonen som fungerer morsomt godt og som oftest brukes av kvinner, er korsett kombinert med jeans med høy midje!

Ved å gjøre dette er du garantert å være med på trenden, takket være resultatet som oppnås med denne formelen, som rett og slett er visuelt fantastisk.

Det
er faktisk det høye snittet på jeansen, som kommer rett under navlen og noen ganger til og med over den, som fremhever synet på bysten din, der korsetten din er delikat installert.

For å gjøre dette kan du velge en modell som fremhever bysten din med en åpen utringning eller, for de med mindre byste, et plagg med blonder eller mønster, for å trekke blikket utelukkende mot korsettet.

3) Bukser i laméstoff

På tredjeplass finner vi en sjarmerende modell, nemlig lamébuksen. Et
stort antall kvinner tør ikke bruke denne strømpetypen, men når de først har tatt på seg dette midjereduserende plagget, kan de oppnå en utrolig sjarm.

Det
er faktisk ikke vanlig å bruke korsett med en laméstoffstrømpe, noe som gjør denne kombinasjonen mindre kjent. Det er veldig
synd ☹️car du får automatisk originalitet i måten du kler deg på ved å se virkelig flott ut.

Laméstoffet på buksen gir et elegant utseende, noe som er en forandring fra andre jeans som forblir i en mer uformell ånd til hverdags.

4) Ample jeans

Fortsetter vi med temaet vårt, kan du bruke korsett til baggy jeans for å se forførende ut hver dag. De
brede jeansene er
vanligvis utstyrt med elefantføtter og er inspirert av 70-tallsmote.

En sprø æra som fødte en helt spesiell buksestil og som i dag fremdeles er en del av de kuleste kleskodene. Du vil ikke se elegant og chic ut, men du vil likevel være superskjønn, takket være karismaen dette antrekket utstråler.

En mer moderne stil som passer kvinner som vil kle seg enkelt, men likevel se pene ut på en shoppingdag for eksempel!

På med riktig bukse til riktig anledning!

For å gjøre livet ditt enklere når du skal velge den beste buksen til korsettet ditt, har vi her en liten guide som hjelper deg med å bestemme hvilken bukse du skal bruke til hvilken anledning!

<1) Hverdag

Til
hverdags anbefaler vi de vidbenede jeans eller jeans med høy midje, da det ikke er noe viktigere på dette tidspunktet enn at du føler deg komfortabel når du beveger deg rundt.

Når du vet at du sannsynligvis kommer til å gå og sitte mye på offentlige steder, er det best å velge en jeansestil som gjør at du kan være komfortabel i denne typen situasjoner.

2) For kvelder ute

På kvelder ute bør du velge lamébukser eller slim jeans, som du nå har forstått, gir denne buksetypen et mer distingvert utseende for kvinner og vil kunne øke din feminine sjarm
ytterligere.

Ved disse anledninger er utseendet alt, så du må gå ut med kanten og stilen din, og se så elegant ut som mulig. Noe som ikke er så vanskelig å gjøre når du har på deg korsett!

3) Datekveld

Hvis du har valgt å bruke bukser på daten, bør du denne gangen velge slanke jeans, slik at du ikke overdriver på dagen, for da kan du skremme henne hvis du drar frem den mer forførende stilen med en gang.

Men for kvinner med karakter, våg å ta på deg lamébukser med all din sjarm, og si til deg selv at uansett om han liker det eller ikke, så er du deg selv!

Ungå visse modeller med denne midjereduksjonen

Etter å ha sett alt du kan ha på deg med korsett, skal vi nå se på hva du bør unngå når du vil ta på deg et korsett.

Noen
klær passer ikke til korsettstilen, og derfor bør du ikke velge :

  • Bukser med strikk i midjen
  • Tights
  • Tights/strong>
  • Joggedresser
  • Leggings
  • Strong>Leggings
  • Sweatpants-bukser

Dette er imidlertid bare enkle råd fra flere profesjonelle stylister, du står fritt til å velge den stilen du ønsker så lenge du føler deg vel, og det er det viktigste!

Konklusjon

Korsetten er et plagg som gir en spesiell silhuett og tilfører et snev av eleganse til kvinners kleskode.

For å
vise den frem kan du bruke ulike buksestiler, for eksempel slanke jeans, baggy jeans, jeans med høy midje og stoffbukser.

Ungå
generelt leggings, joggedressbukse, bukser med strikk og strømpebukser.

Til
slutt, ikke glem en viktig ting, det er ikke nok å være vakker, vær elegant!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *