Hvordan skjuler du korsettet ditt?

For noen kan ungdomstiden være en svært komplisert tid, på grunn av de mange følelsene som skaper vår karakter og former vår personlighet mens vi prøver å forstå hvem vi egentlig er, men kroppen gjennomgår også sin største utvikling på denne tiden, og noen ganger kan fysiske komplikasjoner gjøre denne fasen vanskeligere enn den allerede er.

I denne artikkelen skal vi se nærmere på et tema som kan være til hjelp for mange tenåringer, men også for voksne som ufrivillig må bruke en holdningskorrigerer når de har en skoliose.

Vi skal avsløre noen triks som gjør at du kan skjule det medisinske korsettet under klærne, slik at du kan gå ut i fred uten å tiltrekke deg andres blikk.

Skoliosekorsettet

Som vi har sett i denne innledningen, kan fysiske forandringer i tenårene noen ganger være kompliserte, spesielt når disse ungdommene har en tredimensjonal deformitet i ryggraden, kjent under den medisinske betegnelsen skoliose.

I realiteten opplever hele stammen, ryggvirvlene, men også ribbeina, en deformasjon som fører til smerter som er vanskelige å holde ut.

Derfor brukes skoliosekorsett etter medisinsk råd som behandling for denne deformiteten i ryggraden. Det finnes flere typer skoliose, for eksempel:

  • idiopatisk
  • nevromuskulær
  • osseøs
  • sentral nevrologisk
  • sentralnevrologisk

Hver av disse gir ulik grad av deformitet, som også behandles på ulike måter.

I de aller fleste tilfeller er det imidlertid nettopp denne midjeskinnen som vil være det ideelle tilbehøret i en slik situasjon, da denne ortopediske skinnen er i stand til å gi god hjelp i møte med denne beindeformiteten som tenåringer opplever.

Når diagnosen er stilt, vil bruk av en medisinsk ryggskinne være permanent. Du må ta den på deg hver dag, hjemme, på college og for voksne til og med på jobb. Det er ikke
lett, siden det reduserer bevegeligheten din kraftig og trekker alles øyne mot din personlige situasjon.

For å leve bedre med det, prøver mange desperat å skjule det under klærne, slik at det ikke blir sett av andre.

Det
er heller ikke så lett å vite hvordan man kamuflerer et slikt medisinsk hjelpemiddel, så her er noen tips som kan hjelpe deg med å gjøre korsetten usynlig hvis du befinner deg i akkurat denne situasjonen.

Slik kamuflerer du et medisinsk korsett etter mål

For å gi deg den beste veiledningen om hvordan du skjuler korsettet på best mulig måte, presenterer vi fire trinn du bør følge, slik at du føler deg komfortabel når du har fått det på deg.

1) Installer den komfortabelt

Til å begynne med er det viktig å være klar over at den direkte kontakten mellom denne holdningskorrigeringen og huden din kan føre til irritasjon på lang sikt, på grunn av friksjonen som oppstår når du beveger deg daglig. Et problem du absolutt må unngå hvis du vil kunne bruke den hver dag i løpet av den tiden det tar å rehabilitere ryggraden.

For å gjøre dette kan du utstyre deg med en brief som dekker hele overkroppen eller en enkel t-skjorte som beskytter deg mot disse fremtidige irritasjonene.

Slipp på deg t-skjorten før du tar på korsettet, slik at den er plassert under korsettet og du sitter komfortabelt når du bruker det.

2) Klær du bør unngå.

For å fullføre toppen av antrekket ditt, må du tenke på hva slags strømper du skal bruke waist cincher sammen med.

For å unngå ubehag bør du gå for jeans, for sammen med et belte er du sikker på at den sitter fast og ikke løsner så snart du må gjøre hverdagslige bevegelser som å sitte, stå og gå.

Om du velger leggings, bukser med strikk, strømpebukser eller jeans som er for vide, risikerer du faktisk å ende opp med baken under korsettet, noe som vil gjøre det synlig, og det er ikke den ønskede effekten.

Derfor er det viktig å velge den buksetypen du ønsker å bruke i hele perioden du skal ha korsettet, for å unngå uhell på dette området.

3) Velg løstsittende klær

Selv om det kan virke logisk, er det noen som ikke tør å gå med løstsittende klær under påskudd av at klesstilen deres vil bli sterkt påvirket av et bilde som er relativt ubehagelig i deres øyne.

For å unngå å se det når du har det på deg, er den beste løsningen likevel å ha løst sittende klær som skjorter, lange t-skjorter, tunikaer, en frakk eller jakke.

Hvis du ikke har det
, kan du ha en trendy stil som får deg til å føle deg bra, men det faktum at folk kan se korsettet ditt gjennom klærne vil gi deg like mye smerte og kan til slutt gjøre deg ulykkelig.

På grunn av dette er det bedre å velge en plus size-klestil som lett dekker medical waist brace enn et tettsittende antrekk som bare fremhever synet av korsettet.

I tillegg finnes det i dag et stort utvalg av t-skjorter, jakker og andre plagg som kan gi deg en kleskode som både er moteriktig og samtidig lar degkamuflere skolioseutstyret perfekt.

Til slutt, når du kjøper ortopedisk korsett, ikke nøl med å be om en modell i hvit farge. På den måten får du mye mindre problemer med å skjule det, siden hvitt er mye mindre iøynefallende enn andre, mye mørkere fargefamilier.

4) Bruk tilbehør

Nå har vi sett hvordan du kan synliggjøre skoliose-korsettet ditt under antrekket, men det er en detalj til vi absolutt må ta opp.

Noen ganger vil det være synlig rundt byste, nakke og skuldre, og derfor anbefaler vi deg å bruke tilbehør som skjerf, skjerf og halsvarmere for å avverge dette.

Det er selvfølgelig lettere å bruke skjerf eller halsbånd om vinteren enn om sommeren , men da må du bare være litt mer fantasifull.

For eksempel er en bandana fortsatt et lett tilbehør som kan brukes selv i de varmeste temperaturene. Brett den sammen til en trekant og legg den rundt halsen. Det vil skjule hele bysten og mer spesifikt toppen av det medisinske korsettet ditt.

Konklusjon

For å føle deg så komfortabel som mulig må du velge løstsittende klær. Dette vil gjøre det mye enklere for deg å skjule det ortopediske tilbehøret.
For å
gjøre dette velger du ganske enkelt en størrelse større enn du er vant til å bruke.

Men for å unngå en klesstil du kanskje ikke liker når du bruker en større størrelse, kan du ta på deg en oversized t-skjorte og en lett skinnjakke over.

Et ensemble som gir en trendy look uten at noen mistenker at du har et skolioseapparat under klærne!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *